Reactie Vainqueur bijt van zich af: "We hebben geantwoord op de kritiek"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Vainqueur bijt van zich af: "We hebben geantwoord op de kritiek"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard kreeg heel wat kritiek na de blamage in de Europa League, niet in het minst van de eigen supporters. Tegen Genk gaven de Rouches hun fans weer reden tot feesten met een klinkende 3-1 overwinning. "We hebben geantwoord op de kritiek", zei Vainqueur.

Robby Morren in Luik

"We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld, het beste team heeft gewonnen", klonk Luzon tevreden na de topper tegen Genk. "Ik mag wel zeggen dat dit één van onze betere matchen was."

Standard nestelt zich dankzij deze driepunter weer wat steviger aan de kop van het klassement en deelt Genk een flinke tik uit. "Wij staan op de eerste plaats en dat hebben we vandaag ook getoond."

De Israëlische oefenmeester was vooral blij dat het harde werk op training rendeerde. "We hebben heel hard gewerkt op training. We hebben deze wedstrijd heel goed voorbereid en ik ben blij dat dit heeft opgeleverd. Mijn spelers verdienen alle complimenten."

Vainqueur: "Geantwoord op kritiek"

Ook William Vainqueur -die zijn opwachting weer in de basiself maakte- was bijzonder opgetogen na de mooie 3-1 zege. "We stonden er van in het begin tot het einde van de wedstrijd. We hebben heel goed voetbal gebracht en de bal goed laten rondgaan."

"Met deze overwinning brengen we een goed antwoord op de kritiek die er kwam. Als wij ons spel spelen, dan zijn er maar heel weinig ploegen waar wij schrik van moeten hebben. We hebben heel geconcentreerd naar deze wedstrijd toe geleefd. Het doet dan ook deugd als je wint en enkele hele mooie dingen kunt laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties