Reactie Kumordzi: "Genk heeft kwaliteiten om dit recht te zetten"

Robby Morren
Robby Morren
| 35 reacties
Kumordzi: "Genk heeft kwaliteiten om dit recht te zetten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk moest met een zware 3-1 nederlaag de bus op richting Genk. De vierde nederlaag al in vijf wedstrijden. Kumordzi blijft echter alle vertrouwen hebben dat Genk dit zal rechtzetten. "Daar hebben we de kwaliteiten voor."

Door Robby Morren

"Het was de eerste keer dat we in dat systeem speelden. De eerste helft liep het goed maar in de tweede helft speelden wij geen voetbal meer. Dat was het probleem. Wij bewogen niet genoeg zonder bal. Standard kon veel druk zetten. Zij hebben een goed team."

"Wij slaagden er voor de pauze niet in echte kansen te creëren maar ook Standard was niet echt gevaarlijk. Na de pauze deden wij als spelers gewoon niet genoeg meer op het veld."

Scheidsrechter floot niet

Met dom balverlies langs de lijn lag Kumordzi aan de basis van de eerste tegengoal. "De tegenstander duwde mij maar de scheidsrechter besliste om niet te fluiten. Dat was een moment uit de wedstrijd, dat is nu voorbij. We moeten vooruitkijken."

Genk stelt in de competitie zwaar teleur met een schamele 3 op 15. Het kon de laatste vijf wedstrijden enkel tegen OHL juichen. "Dat gebeurt soms. Andere teams zullen ook momenten tegenkomen dat het minder loopt. Het is nog vroeg en we hebben nog tijd om het één en ander recht te zetten. Wij hebben daar de kwaliteiten voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties