"Enkel tijdens de wedstrijd elkaars rivalen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
"Enkel tijdens de wedstrijd elkaars rivalen"
Foto: © SC

KAA Gent verscherpt de veiligheidsmaatregelen in de Ghelamco Arena voor de komst van Club Brugge. Patrick Eeckhout verwacht echter geen rellen. "We zijn enkel tijdens de wedstrijd elkaars rivalen."

Door Cédric De Volder

KAA Gent heeft schrik voor rellen tijdens de wedstrijd van komende zondag tussen KAA Gent en Club Brugge. De inrichting van de Ghelamco Arena zorgt er nu eenmaal voor dat quasi alle supporters elkaar de hand kunnen schudden. De Buffalo’s vrezen dan ook dat enkele Club-fans ticketjes voor de thuisvakken zullen kunnen bemachtigen.

"Nooit alle fans in de hand"

Patrick Eeckhout houdt het hoofd echter koel. “Ik wil onze fans eerst en vooral oproepen om in alle rust en sereniteit naar Gent te reizen”, aldus de voorzitter van de blauw-zwarte Supportersfederatie. “Al zullen we gedurende negentig minuten wel elkaars rivalen zijn natuurlijk.” (lacht)

Toch kan Eeckhout begrip opbrengen voor de Oost-Vlaamse ongerustheid. “Je hebt nooit alle fans in de hand”, legt hij uit in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Maar ik vertrouw erop dat beide supporterskernen hun verstand zullen gebruiken. Ik wil – ongeacht het resultaat – met een leuke herinnering naar huis reizen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties