Reactie Vossen: "Er staat nog een serieuze rekening open met Oostende"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Vossen: "Er staat nog een serieuze rekening open met Oostende"
Foto: © SC

Racing Genk kon woensdagavond geen afstand nemen van Oostende in de kwartfinale van de Beker. Jelle Vossen roept de mentale vermoeidheid in als excuus. Tegelijk stelt de aanvaller wel dat 6 op 6 in de twee resterende competitiewedstrijden een must is.

Robby Morren in Genk

Genk en Oostende konden niet scoren. "We hebben nog een serieuze rekening openstaan met Oostende. Als we ginder één keer kunnen scoren, dan wordt het heel moeilijk voor Oostende. In de terugwedstrijd zal je een heel ander Genk zien", voorspelt de aanvoerder.

"Het is nu zaak om ons allemaal opnieuw mentaal terug op te laden. 80% van de kwaliteiten van een voetballer zit in het kopje. Wij speelden al heel veel wedstrijden, wij moeten ons om de 3 of 4 dagen opnieuw opladen voor een wedstrijd en dat voel je toch."

Ondanks de mentale vermoeidheid moet Genk in de competitie nog vol aan de bank. Na een teleurstellende 3 op 15 is een 6 op 6 tegen Cercle en Charleroi eigenlijk een must. "De jongens die in het rood zitten, zullen in het donkerrood moeten gaan. Een 6 op 6 is inderdaad nodig om met een goed gevoel de winterstop in te gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties