Reactie Wils teleurgesteld na nul op twaalf: "Niet om situatie liegen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Wils teleurgesteld na nul op twaalf: "Niet om situatie liegen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse SK ging gisteren met de billen bloot. Een ontgoochelde Thomas Wils stond na afloop dan ook de pers te woord. "Eigenlijk gaven we de wedstrijd zelf uit handen."

Cédric De Volder in Beveren

De Freethiel kon gisteren eindelijk nog eens juichen. Waasland-Beveren won met 3-1 van Lierse SK en schuift zo weer dichterbij de veilige plaatsen. Thomas Wils begreep na afloop niet hoe het fout kon lopen. "We lieten de thuisploeg in de eerste helft te veel ruimte. Nochtans kwamen we na de pauze goed uit de kleedkamer. Maar dan verdween dat geloof opnieuw."

"Dringend tijd om de reageren"

Vooraf werd op Het Lisp gezegd dat de partij tegen de voorlaatste in de stand absoluut niet mocht verloren worden. "En dat is wel gebeurd", gaat de middenvelder verder. "We moeten nu ook niet liegen om de situatie. Lierse moet nu vooral achterom kijken."

Donderdag slaat de slotspeeldag van 2013 op het programma. De Pallieters sluiten het kalenderjaar uitgerekend af tegen aartsrivaal KV Mechelen. "Hopelijk kunnen we dan met een goed gevoel de feestdagen ingaan", besluit Wils. "Ik vind het dan ook enorm zuur dat ik net geschorst bent. Hoe de kleedkamer tegenover die nul op twaalf staat? Het is dringend tijd om te reageren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties