Reactie Matchwinnaar Watt: "Weet niet of ik blijf"

Tamara Vereecken
| 1 reacties
Matchwinnaar Watt: "Weet niet of ik blijf"
Foto: © SC

Tony Watt was ongetwijfeld de man van de match tussen Lierse en KV Mechelen. Hij was heel erg blij met z'n selectie en twee goals maar toch weet hij niet zeker of zijn toekomst op het Lisp ligt.

De Schotse aanvaller behoorde vorig weekend zelfs niet meer tot de wedstrijdselectie van Stanley Menzo maar vandaag zat hij toch opnieuw op de bank. “Ik had geen gesprek met de trainer, ik was dus wel verrast toen ik opnieuw in de selectie zat. Nu goed, in voetbal gebeuren zo’n dingen. Ik ben hier niet om vrienden te maken maar om te werken.”

En dat deed hij vanmiddag naar behoren, meer dan dat zelfs. “Mijn job is doelpunten maken en dat heb ik nu gedaan,” aldus Watt. “Ik weet hoe deze derby hier leeft en die drie punten zijn ook heel erg belangrijk voor ons in de competitie, daarom vierde ik m’n goals ook nogal uitbundig,” lachte hij.

Toekomst in Lierse?

De speler vertrekt vandaag nog naar Schotland. “Ik ga nu naar mijn familie want met de feestdagen wil je toch graag thuis zijn. Ik ben blij dat ik hen straks zal zien, Kerstmis weg van huis was zwaar.”

Op 4 januari beginnen ze bij Lierse alweer met de trainingen, al is het voor Tony Watt nog niet zeker dat hij daar ook zal bij zijn. “Ik weet niet wanneer ik terugkom. Ik ga thuis met mijn manager spreken en dan zien we wel wat de plannen zijn.” Zie je voor jezelf nog een toekomst hier? “Dat moeten we bekijken, op sportief vlak, maar het is ook niet makkelijk om altijd ver van je familie te zijn,” besloot het Schotse enfant terrible.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties