"Batshuayi moet de Gouden Schoen krijgen", maar "Hazard kloppen zal moeilijk zijn"

"Batshuayi moet de Gouden Schoen krijgen", maar "Hazard kloppen zal moeilijk zijn"
Foto: © SC

Nog een maand en dan wordt de Gouden Schoen 2014 uitgereikt. Lestienne, Proto, Vossen en vooral Hazard en Batshuayi worden vaak genoemd als mogelijke winnaar. Maar wat denken ze bij Standard? De meningen zijn alvast verdeeld.

Door Aernout Van Lindt

Imoh Ezekiel is het duidelijkst, zijn spitsenbroeder zou de verdiende winnaar zijn van de Gouden Schoen: "Batshuayi moet gewoon de Gouden Schoen winnen. Hij heeft zoveel gescoord dit jaar, hij was de beste."

Een heel ander beeld is het bij Laurent Ciman: "Er zijn verschillende spelers bij Standard die goed waren dit jaar, maar het zal moeilijk worden om Thorgan Hazard te kloppen."

De diplomatieke visie komt van Julien De Sart: "Het zal er allemaal van afhangen hoe de Vlaamse en de Waalse pers zullen stemmen onderling. Batshuayi en Hazard zijn volgens mij wel de twee topfavorieten, het zou spannend kunnen worden."

Eind januari weten we uiteindelijk met de prijs aan de haal zal gaan, maar een tweestrijd tussen Batshuayi en Hazard lijkt in de lijn der verwachtingen te kunnen liggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties