"Sleutelspelers geblesseerd en dan krijg je het moeilijk bij een club als KV"

"Sleutelspelers geblesseerd en dan krijg je het moeilijk bij een club als KV"
Foto: © SC

KV Mechelen zette vandaag Harm van Veldhoven aan de deur. Ondanks de negatieve resultaten toch een verrassing voor de voetbalwereld. Ook voor Franky Van der Elst.

Van Veldhoven slaagde er niet in om een constante te krijgen in de resultaten. "Tja, het is altijd hetzelfde verhaal. Hij moest afrekenen met blessures van sleutelspelers en dan krijg je het moeilijk met een club als KV waar de kern niet al te groot is", aldus Van der Elst bij Voetbalkrant.com. "Een dikke week geleden leek hij nog zijn vel gered te hebben tegen Kortrijk, maar de nederlaag tegen Lierse moet pijn gedaan hebben. Ik was alvast toch ook wat verrast."

Van Veldhoven kreeg Malinwa niet uit de zorgen en nu moeten de Kakkers op zoek naar een nieuwe trainer. "Nee, ik ben niet gepolst", zegt Van der Elst. "Maar om verder te gaan over Harm. Hij is een goede trainer en zal wel weer aan de slag kunnen. Maar ik denk dat het voor volgend seizoen zal zijn. Nu overnemen bij een club is niet makkelijk. Kijk maar naar Bob Peeters vorig seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties