Club Brugge dreigt naast Vetokele te grijpen: "Het zou geen verbetering zijn voor mij"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 38 reacties
Club Brugge dreigt naast Vetokele te grijpen: "Het zou geen verbetering zijn voor mij"
Foto: © SC

Igor Vetokele werd de afgelopen weken in verband gebracht met een transfer naar Club Brugge. Onze landgenoot, momenteel actief bij FC Kopenhagen, is echter niet bezig met blauw-zwart: "Het zou niet direct een verbetering zijn voor mij."

Ariël Jacobs haalde Vetokele in 2012 naar FC Kopenhagen, dat hem wegplukte bij Cercle Brugge. De pijlsnelle spits ontwikkelde zich rustig en ontplofte dit seizoen. Vetokele verscheen vijftien keer aan de aftrap en zette de netten inmiddels negen keer bol.

"Ik zit hier goed in Denemarken"

Een terugkeer naar de Belgische voetbalvelden leek in de maak, maar Vetokele zelf houdt de boot af. “Vorige zomer speelde er misschien iets, maar sindsdien hoorde ik niets meer. Met alle respect voor Club Brugge, maar dat zou voor mij niet direct een verbetering zijn.”

“Met Kopenhagen was ik al kampioen en speelde ik Champions League, met Club was dat nog niet mogelijk geweest. Het niveau van de Deense competitie is overigens vergelijkbaar met de Belgische. Ik zit hier dus goed”, besluit de 21-jarige belofteninternational.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties