Matthys valt uit de lucht: "Stonden jullie ons op te wachten?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Matthys valt uit de lucht: "Stonden jullie ons op te wachten?"
Foto: © SC

RAEC Mons ging afgelopen zaterdag met de billen bloot op de Freethiel. Na het laatste fluitsignaal verdwenen de Henegouwers stilzwijgend in de bus. "Maar ik wist helemaal niet dat er nog journalisten stonden te wachten."

Door Cédric De Volder

Waasland-Beveren won afgelopen zaterdag met zware 4-1-cijfers van RAEC Mons. De Draken waren na afloop logischerwijs enorm ontgoocheld. Behalve Cedomir Janevski zag de verzamelde persmeute - tot grote ontgoocheling van onze Franstalige collega's - geen enkele speler van Bergen in de mixed zone passeren.

"Stonden jullie ons op te wachten?", valt Tim Matthys uit de lucht in een gesprek met Voetbalkrant.com. "We hebben gewoon de weg gevolgd die de stewards ons hebben aangewezen. Maar het klopt dat we vanuit de kleedkamer rechtstreeks naar de bus werden geleid."

"Met de neus op de feiten gedrukt"

Desalniettemin kregen de Draken wederom een bittere pil te slikken. De kloof tussen de rode lantaarn en OH Leuven - de nummer voorlaatste - bedraagt ondertussen al zes punten. "We hadden nochtans vertrouwen getankt na enkele goede wedstrijden voor de jaarwisseling", legt de Gentenaar uit. "Maar we werden op de Freethiel met de neus op de feiten gedrukt."

"De partij van zaterdag bij KV Mechelen is bepalend voor de rest van het seizoen", besluit Matthys. "Bij verlies kunnen we ons gaan voorbereiden op play-off III. Maar ik heb er een goed oog in. Met Joachim Mununga komt er bovendien een pak ervaring bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties