Wat gaat er gebeuren op Super Sunday?

Redactie
| 2 reacties
Wat gaat er gebeuren op Super Sunday?
Foto: © SC

Vorig weekend was het voor AA Gent, Racing Genk, Club Brugge en Anderlecht geen succesvolle speeldag. Wat doen ze dit weekend op Super Sunday? En kan iemand profiteren?

De klepper der kleppers is natuurlijk het duel tussen Anderlecht en Club Brugge. De heenwedstrijd in Brugge eindigde op een droge 4-0 voor Blauw-Zwart, maar toch gelooft men nog in een winst van Anderlecht (49%).

Een gelijkspel is ook vrij populair met 14% van de wedders. Iets meer dan een derde is overtuigd van een overwinning van Club Brugge. Een gokje bij UNIBET met een gratis bonus van 60 euro levert bij een overwinning van de bezoekers niet minder dan 324 euro op - een echte aanrader dus.

Bezweert Genk de crisis?

En dan kunnen we ons opnieuw dezelfde vraag stellen als vorige week. Toen gingen de Limburgers de boot in op het veld van Zulte Waregem, tegen AA Gent is het nu van moeten om het hachje van Mario Been te redden.

Maar ook bij AA Gent is het crisis en 3 op 4 gelooft nog steeds in een driepunter voor Racing Genk. Gokken op de Buffalo's levert dan wel weer 228 euro op met een gratis bonus van 60 euro bij Unibet, terwijl Genk er 'maar' 114 oplevert. Zet dus zeker in bij UNIBET. Registreer HIER en neem die gratis bonus!

En nog veel meer leuks

Op zaterdag lijken de kaarten er duidelijker voor te liggen: een ruime meerderheid kiest voor Oostende, KV Mechelen, Zulte Waregem en Kortrijk als winnaars van de avond. Enkel in Brugge iets meer spanning: Cercle Brugge 58% tegenover 29% voor Charleroi.

Op vrijdagavond dan weer wel spanning. 60% ziet Standard ook de volle buit pakken in Lokeren, terwijl 3 op 10 denken dat de Waaslanders de punten kunnen thuishouden. Gokken op Lokeren levert nochtans zo maar even drie keer je inzet op. Zet dus zeker in bij UNIBET!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties