Reactie Vanaken: "Te slap begonnen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Vanaken: "Te slap begonnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Vanaken had het met Lokeren niet onder de markt tegen Standard Luik. De Rouches zetten goed druk en Lokeren kwam er in de eerste helft amper aan te pas. Ook Vanaken zelf had het moeilijk om zijn stempel te drukken.

Sander De Graeve in Lokeren

"We wisten dat het tegen de leider niet makkelijk zou zijn", aldus Vanaken. "We begonnen slap en kwamen al snel op achterstand. We hebben er alles aan gedaan om het spel te maken. Standard kwam steeds met zes drukken, maar we wisten dat eens daar voorbij, de ruimte zou komen. In de eerste helft lukte dat te weinig."

Vanaken haalde in die eerste helft niet zijn normale niveau, de middenvelder kreeg te weinig ballen. "Het was niet makkelijk, ik kwam weinig aan de bal. Ik raak graag veel de bal om in de match te komen. Daarna kwam ik ze iets dieper halen en zo kwam ik in de match. De actie begint dan wel van verder, dus ben je minder gevaarlijk."

Na de rust ging het iets beter. "We kregen enkele kansen om gelijk te maken. Het waren geen grote kansen, maar het waren toch mogelijkheden. We konden hier de match op een gelijkspel laten eindigen, maar de bal wou er vandaag niet in"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties