Hasi eerlijk: "Ik voel me klaar om hoofdcoach te worden"

Hasi eerlijk: "Ik voel me klaar om hoofdcoach te worden"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Besnik Hasi wordt bij Anderlecht gekoesterd als een nationale schat. De T2 moet ooit hoofdcoach worden van paars-wit en ondertussen moet hij de knepen van het vak leren. Maar Hasi voelt zich nu al klaar om de leiding te nemen.

Die kans had hij toen KV Mechelen kwam aankloppen, maar Anderlecht wilde van geen wijken weten. "Het was een enorme eer dat KV Mechelen interesse in mij had, maar ik mocht niet vertrekken van voorzitter Vanden Stock", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Ik blijf Anderlecht trouw, maar toch voel ik me klaar om ergens hoofdcoach te worden. Ik wacht echter nog het goede moment af. Vergeet niet dat Ariël Jacobs en Frank Vercauteren pas op hun vijftigste die stap hebben gezet."

Hasi werkte reeds onder Ariël Jacobs en John van den Brom. "Bij Jacobs voelde ik me meer een leerling, terwijl ik bij John alle vrijheid krijg. Vroeger droeg ik altijd een trainingspak, maar John wilde dat ik hetzelfde kostuum droeg als hij. Hij behandelt me als een gelijke en dat kan ik wel appreciëren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties