Harbaoui op weg naar rijke Chinezen?

Nicola Cantoro
| 4 reacties
Harbaoui op weg naar rijke Chinezen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hamdi Harbaoui kan geld gaan scheppen in China. Lokeren zou gisteren een gigantisch bod van de Chinese club Guanghzou R&F ontvangen hebben. Die club wordt momenteel getraind door Sven-Göran Eriksson.

Indien de  Lokeren-aanvaller een transfer wenste te versieren, kreeg het aanvankelijk de tijd tot uiterst 16 januari van zijn club. Nadat een transfer naar Qatar of Frankrijk was afgeketst, kondigde Harbaoui aan zeker bij Lokeren te blijven. Maar de rijke Chinese club zou daar wel eens verandering in kunnen brengen. De ‘R&F’ van club Guanghzou R&F staat voor ‘Rich and Force’. Die benaming laat dan ook niets aan de verbeelding toe.

"Er is inderdaad serieuze interesse vanuit China. Guanghzou deed een officieel bod per fax. Financieel kunnen zowel Lokeren als Hamdi een geweldige zaak doen, maar Lokeren heeft het laatste woord”, zegt de manager van de Tunesiër in HLN. Ook Nicolas Anelka en Didier Drogba gingen eerder al geld verdienen in China, dat het nieuwe Rusland van het voetbal lijkt te worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties