Vanhaezebrouck zet eigen spelers op nummer: "Keet en Tomasevic in de fout"

Vanhaezebrouck zet eigen spelers op nummer: "Keet en Tomasevic in de fout"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck was boos na de wedstrijd. En zijn spelers moesten het ontgelden. De coach van Kortrijk hekelde de manier waarop de twee tegendoelpunten vielen en geeft play-off I helemaal op.

"Misschien moet Genk morgen maar eens winnen en dan is de kloof al groot genoeg en zwijgt iedereen over PO I", pufte Vanhaezebrouck achteraf. "We zijn niet klaar voor mee te strijden met de beste zes. Als je de punten zo te grabbel blijft gooien door individuele fouten heb je daar niks te zoeken."

En Vanhaezebrouck viseerde een paar spelers in het bijzonder. "Gaat Keet in de fout bij het eerste doelpunt? Natuurlijk? Die bal is in het midden van het doel. Als je als keeper maar twee dingen te doen hebt in een hele match... Tja, het is moeilijk als doelman", zei hij op cynische toon.

En ook Tomasevic kreeg een veeg uit de pan. "Hij moet die bal wegwerken. En het is op zijn goede voet hé, niet op zijn mindere. Als je die bal dan niet weg krijgt... tja! Het zijn dezelfde spelers die de laatste weken ook al in de fout gingen. Wat moet je daartegen doen? Door individuele fouten zullen we PO I niet halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties