Reactie Overmeire na 18 maanden droogte: "Het werd tijd om nog eens te scoren"

Overmeire na 18 maanden droogte: "Het werd tijd om nog eens te scoren"
Foto: © SC

Killian Overmeire raakte met Lokeren voorbij Charleroi. En de kapitein wist ook zelf nog eens te scoren. "Voor het eerst in anderhalf jaar, het werd eens tijd", aldus de goalgetter.

Aernout Van Lindt in Lokeren

"Het was heel lang geleden. Dit seizoen wist ik nog niet te scoren, ook vorig seizoen maakte ik geen goals. Het werd dus eens tijd om te scoren. Peter Maes zei al tegen Koen (Persoons) en mij al grappend dat het tijd werd iets te gaan doen aan onze statistieken. En we zijn er aan begonnen, want ook Koen scoorde onlangs al."

Na zijn goal liep Overmeire richting bank om Verhulst te groeten. "Tijdens trainingen en op opwarmingen trap ik vaak naar hem en hij zegt altijd dat ik ga scoren. Dan beloofde ik hem dat ik eerst tot bij hem zou lopen. Deze keer vergat hij het te zeggen, maar ik heb toch kunnen scoren. Ik hoop er dit jaar nog eentje te maken, minstens", was Overmeire hoopvol.

"Geen schoonheidsprijs"

De wedstrijd zelf dan. "We hadden het lastig en waren niet echt wakker in het begin. De beker is geen excuus daarvoor, ik weet niet hoe het kwam. De gelijkmaker zorgde voor een boost bij de ploeg, daarna ging het beter."

"In de tweede helft hebben we op onze tanden moeten bijten. Een schoonheidsprijs zullen we niet krijgen voor deze match, maar de drie punten zijn het belangrijkste vandaag. Over play-off I ga ik geen uitspraken doen, maar we zijn aan een mooi seizoen bezig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties