Dennis Van Wijk: "Koffi heeft tijd nodig om zich aan te passen"

Dennis Van Wijk: "Koffi heeft tijd nodig om zich aan te passen"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Enkele uren voor het sluiten van de transferperiode versterkte Westerlo zich met Jean Romaric Kevin Koffi. Ze haalden de Ivoriaanse spits bij reeksgenoot Boussu Dour. Volgens coach Dennis Van Wijk komt het wel in orde met de aanvaller. "Het gaat goed met Koffi. Geef hem nog wat tijd."

Door Jordy Ferket

Westerlo haalde Kevin Koffi net binnen voor het einde van de wintermercato. Hij was op dat moment topschutter in tweede klasse met dertien doelpunten. Veel potten heeft hij op die korte tijd bij de ploeg nog niet kunnen breken. “Ons spel is helemaal anders dan dat van Boussu Dour. Zij ondergaan het spel, terwijl wij echt dominant spelen. Wij hebben de bal in ons bezit en daar heeft Koffi momenteel nog wat moeite mee. Hij heeft tijd nodig om zich aan te passen. Dat komt wel in orde”, aldus Van Wijk aan Voetbalkrant.com.

De 27-jarige aanvaller was gegeerd wild op de transfermarkt. Niet alleen Westerlo, maar ook de fans van Antwerp hengelden naar de diensten van Koffi. De supporters van the Great Old spaarden zelf geld in om hem vast te leggen. Uiteindelijk koos hij er toch voor om de overstap te maken van Boussu Dour naar Westerlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties