Nog tien kanshebbers voor treble

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Nog tien kanshebbers voor treble
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De meeste nationale bekercompetities komen stilaan in de eindfase en op dit moment zijn er nog tien ploegen die (in theorie) kans maken op de treble. In Engeland zijn er nog drie kanshebbers, in Spanje en in Duitsland twee.

De topfavorieten om een eventuele treble te realiseren lijken Real Madrid, Barcelona en Bayern München te zijn. Ook de Engelse clubs Manchester City, Chelsea en Arsenal kunnen als reële kanshebbers gezien worden, al is de weg naar de finale van de FA Cup nog wat langer voor deze ploegen. Het Franse PSG is een mogelijke outsider, al lijkt het al een stuk minder waarschijnlijk dat Ibrahimovic en co de eindwinst pakken in de Champions League.

In theorie zijn er nog drie andere kanshebbers om drie prijzen te pakken eind dit seizoen. Er moet echter een mirakel plaatsvinden als Borussia Dortmund in Duitsland Bayern nog van de titel wil houden. Galatasaray verkleinde de kloof met Fenerbahce de voorbije weken aanzienlijk, maar eindwinst in de Champions League lijkt toch wat te hoog te grepen voor de Turken. Hetzelfde kan gezegd worden over Olympiakos. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties