Kortrijk-Cercle kan gespeeld worden: "Vrezen niet voor afgelasting"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Kortrijk-Cercle kan gespeeld worden: "Vrezen niet voor afgelasting"
Foto: © SC

De wedstrijd tussen KV Kortrijk en Cercle Brugge van morgenavond kan gespeeld worden. Even werd er gevreesd voor een afgelasting omdat er grote plassen op het veld stonden. "Maar we vrezen totaal niet voor een afgelasting", aldus persverantwoordelijke Jelle Brulez aan onze redactie.

KV Kortrijk is dezer dagen verwikkeld in een rechtszaak met de firma die het veld aanlegde in het Guldensporenstadion. Als het hevig regent dan houden ze altijd eventjes hun hart vast in West-Vlaanderen, maar de match van morgen tegen Cercle Brugge komt niet in het gedrang.

“Neen, wij vrezen totaal niet dat de match niet zal kunnen doorgaan”, aldus persverantwoordelijke Jelle Brulez aan Voetbalkrant.com. “Onze stadionverantwoordelijke kreeg inmiddels al een telefoontje van een bezorgde Pro League, maar gisteren en vandaag stonden er al geen plassen meer op het veld.”

"Dit moet opgelost worden. Met dezelfde of een andere firma"

Bij de Kerels zitten ze natuurlijk wel verveeld met de hele zaak. “Momenteel mogen wij zelf niets doen aan het veld omdat de rechtszaak tegen de firma nog loopt. Het is nu afwachten op de uitspraak, daar hangt veel van af. Maar dit moet opgelost worden, met dezelfde of een andere firma."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties