Reactie Dury zet iedereen op scherp : "We hebben nog veel te doen voor de bekerfinale en play off 1"

Tamara Vereecken
| 1 reacties
Dury zet iedereen op scherp : "We hebben nog veel te doen voor de bekerfinale en play off 1"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Francky Dury gaf vorige week al aan dat z'n ploeg in een moeilijke periode zit. De coach van Essevee besefte ook na het gelijkspel op de Freethiel dat er nog werk aan de winkel is met het oog op play off 1 en de bekerfinale.

Tamara Vereecken in Beveren

Zulte-Waregem begon goed aan de wedstrijd en behield tot aan de rust de voorsprong met twee mooie doelpunten van Kums en Sylla. In de tweede helft nam Waasland-Beveren de bovenhand. “Ik was tevreden over de eerste helft. Maar nadien lieten we te veel ruimte in de duels en hadden we moeite met de tweede en de derde bal, dan wordt het wel moeilijk,” zei de trainer van Esseve achteraf.

Voor de neutrale toeschouwer was het wel een fijne wedstrijd. “Zeker, en het gelijkspel een terechte uitslag. Ik heb vooral twee ploegen gezien die wilden winnen, dat is voor mij ook al heel belangrijk," aldus Francky Dury.

Er zijn nog twee wedstrijden voor de bekerfinale en de start van play off 1 en de oefenmeester van Zulte-Waregem beseft dat er nog werk aan de winkel is als zijn ploeg daarin echt een rol van betekenis wil spelen. “In aanloop naar de play off 1 is het belangrijk dat je zoveel mogelijk punten pakt. Hoe meer punten, hoe competitiever je blijft. Bovendien spelen we binnen drie weken de Bekerfinale en als je die niet wint, is het een verloren weekend. We hebben nog heel veel werk te doen,” besloot Dury.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties