Reactie Martin: "Geen zin om met KVK rond tafel te zitten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Martin: "Geen zin om met KVK rond tafel te zitten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck toverde afgelopen zaterdag een wit konijn uit zijn hoed. Met Baptiste Martin verscheen er immers een verloren zoon aan de aftrap. Al lijkt laatstgenoemde zijn avontuur bij KVK ten einde...

Cédric De Volder in Kortrijk

Baptiste Martin mocht afgelopen zaterdag van op het veld meegenieten van de 4-0 overwinning van KV Kortrijk tegen Cercle Brugge. De 28-jarige Fransman leek nochtans volledig van de radar verdwenen. Hij vergeet de perikelen van de voorbije maanden niet, maar is al lang blij om terug te voetballen.

"Ik heb er inderdaad een hobbelig parcours opzitten", vertelt Martin. "Mijn seizoen was er eentje met hoofdzakelijk dalen, maar tegen Cercle Brugge beleefde ik toch een zeldzame hoogte. Eigenlijk beleefde ik wel een vrij rustige terugkeer, ja." (lacht)

"Een avontuur spreekt me wel aan"

De voormalige verdediger van Auxerre en Clermont Foot is bovendien einde contract in juni. "En dat maakte het bij momenten extra hard om met de B-kern te moeten trainen en spelen, maar dat hoort nu eenmaal bij het spelletje, hé. Of ik voor een terugkeer sta naar Frankrijk? De voetbalwereld is groter dan Frankrijk en België. Een avontuur spreekt me wel aan."

Maar een verlengd avontuur bij de Kerels lijkt uitgesloten. "Ik ben ontgoocheld in de gang van zaken en heb eigenlijk geen zin om rond de tafel te zitten", besluit Martin. "Of ik al gesprekken heb aangeknoopt met andere clubs? Er zijn altijd gesprekken, maar voorlopig is er nog geen concrete aanbieding.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties