Vanden Stock deelde ontslag aan zijn trainer zelf mee

Nicola Cantoro
| 32 reacties
Vanden Stock deelde ontslag aan zijn trainer zelf mee
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De nederlaag zaterdag op OH Leuven was de nederlaag te veel voor John van den Brom. De samenwerking tussen de Nederlandse trainer en Anderlecht werd gisteren stopgezet. Het was de voorzitter Roger Vanden Stock zelf die Van den Brom meedeelde dat hij zijn koffers mocht pakken.

Van den Brom had nog een contract tot de zomer  van 2015. Zijn ontslag kost Anderlecht ruim 1 miljoen euro. Assistent-coach Besnik Hasi (42) neemt het roer over van Van den Brom. Hij krijgt een contract tot het einde van het seizoen. Dat wordt met twee jaar verlengd in geval van geslaagde play-offs. 

Zaterdagavond kwam het ontslag  van Van den Brom in stroomversnelling. Van Holsbeeck belde na de match tegen Leuven met Vanden Stock, die in vakantie was in de Franse Alpen. In dat telefoongesprek werd beslist dat de tijd van Van den Brom bij Anderlecht gekomen was.

Zondagavond omstreeks 20u kreeg Van den Brom op zijn beurt van Vanden Stock, die teruggekeerd was uit vakantie, te horen dat de samenwerking zou worden stopgezet. Om 11u deze morgen zal Anderlecht meer uitleg geven op een persconferentie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties