Anderlecht zet zaterdag deuren open voor de supporters

Anderlecht zet zaterdag deuren open voor de supporters
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft twee weken om de play-offs voor te bereiden en laat daarin ook zijn supporters nog eens naar de training komen. Zaterdag 22 maart zijn alle fans welkom in het Constant Vanden Stock-stadion.

Anderlecht nodigt iedereen uit om naar de open training om 10u30 in het stadion te komen kijken. Daarnaast wordt er op woensdag 26 maart ook de “Kinepolis RSCA fan evening” in Kinepolis Brussel georganiseerd. De voorzitters en bestuurders van de supportersclubs kunnen vanaf 18u de spelers en de technische staf ontmoeten.

Tussen 19.00 en 19.30 mogen de aanwezigen vragen stellen aan de nieuwe coach van RSC Anderlecht, Besnik Hasi. De 500 genodigden worden tevens door Kinepolis getrakteerd op een film.

"Vanaf woensdag 19 maart worden de fans dagelijks uitgenodigd op de sociale en digitale media van de club om kans te maken op vele prijzen. De wedstrijden worden tot stand gebracht dankzij verschillende partners met een paars hart. Huawei, Milka, discotheek De Carré, Canon, L’Oréal en RSCA schenken elke dag een aantal prijzen weg die onder de fans verdeeld zullen worden", laat Anderlecht nog weten in een persmededeling.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties