Reactie Ontgoochelde Biebauw: "Ze hebben ons weer te kakken gezet"

Ontgoochelde Biebauw: "Ze hebben ons weer te kakken gezet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen ging voor de tweede keer in evenveel weken onderuit thuis tegen Charleroi. Doelman Biebauw was dan ook bijzonder ontgoocheld na de wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Mechelen

"De eerste goal is een kopie van vorige keer. We hadden de match geanalyseerd, maar krijgen toch zo weer een doelpunt tegen", begon Wouter Biebauw. En ook aan de overkant liep het niet zoals gewenst: "Als je niet scoort, kan je zo het deksel op de neus krijgen. Het is een uitdaging om goals te maken. Tegen tien man spelen is geen cadeau, dat is vandaag weer gebleken. Het maakt het des te pijnlijker."

"Kunnen supporters geen ongelijk geven"

Ook extra pijnlijk is de manier waarop de fans zongen na de match: "Laat je fans maar in de steek." Een pijnlijk moment. "We kunnen de supporters geen ongelijk geven. Het is misschien zelfs niet slecht nu twee uitwedstrijden te hebben, zodat we iets kunnen rechtzetten. We kunnen al deze ploegen aan op een goede dag ..."

Maar het was vandaag geen goede dag? "We hadden revanchegevoelens na de vorige wedstrijd tegen Charleroi, maar ze hebben ons weer te kakken gezet. Dat is echt frustrerend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties