Reactie Staelens niet tevreden: "Een gemixte ploeg is geen excuus"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Staelens niet tevreden: "Een gemixte ploeg is geen excuus"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge ging gisteren zonder glans onderuit in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk. Lorenzo Staelens gaf een pak jongeren de kans, maar was na afloop allesbehalve tevreden. "Al wil ik voor de nederlaag wel mijn verantwoordelijkheid opnemen."

Cédric De Volder in Kortrijk

Cercle Brugge had eigenlijk op geen enkel moment uitzicht op punten bij KV Kortrijk. De thuisploeg domineerde de partij van de eerste tot de laatste minuut. "Ik koos ervoor om enkele jongeren in de ploeg te droppen", aldus Lorenzo Staelens na afloop. "Ik wil dan ook de verantwoordelijkheid nemen voor de nederlaag."

"We moeten de gevolgen maar dragen"

"Ik ben ook niet van plan om dat de komende weken te veranderen", aldus de oefenmeester. "Het is mijn bedoeling om al enkele zaken te proberen met het oog op volgend seizoen. En dat moet je de gevolgen kunnen dragen, hé. Al hoop ik dat we onze fans nog enkele mooie wedstrijden zullen kunnen schenken."

Toch had Staelens nog een steekje in petto. Naar verluidt wijst de voormalig Rode Duivel vooral de 'anciens' met de vinger. "We zijn op elk gebied afgetroefd door KV Kortrijk. Ik vrees dat sommige dingen intern eens zullen moeten besproken worden. In mijn ogen is een gemixt elftal helemaal geen excuus voor deze vertoning."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties