Weinig zorgen voor Dury
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Weinig zorgen voor Dury
Foto: © Photonews

Francky Dury staat met Zulte Waregem stilaan voor de matchen van de waarheid in de play-offs. En dat kan hij doen met een goede, brede en quasi volledig fitte kern.

Door Aernout Van Lindt

Mbaye Leye is er door een hamstringblessure enkele weken niet bij, maar verder is iedereen fit. Ook Thorgan Hazard, vorige week wat ziekjes door griepachtige toestanden en in Genk startend op de bank: "Hij is in orde en heeft de hele week getraind", gaf de coach mee.

Doordat Hazard vorige week op de bank begon, kregen we het debuut in de basis van Fabrice Olinga. "Ik vind niet dat het lang geduurd heeft voor we hem brachten. Het heeft lang geduurd voor zijn licentie in orde was, daar werd hij wat zenuwachtig van. Daarna heeft hij even een terugval gehad door een blessure. Hij is nog steeds geen 18 jaar", predikt Dury geduld.

Ook Sven Kums is helemaal hersteld van vorige week. "Er schoot iets in de kuit", aldus de middenvelder. "Ik liet me wisselen, uit voorzorg. Ik heb er geen last meer van en heb de hele week gewoon kunnen trainen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties