"Canesin volgend seizoen niet bij KV Oostende? Voorbarige conclusie"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
"Canesin volgend seizoen niet bij KV Oostende? Voorbarige conclusie"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De afgelopen dagen werd gewag gemaakt van een terugkeer van Fernando Canesin Matos naar RSC Anderlecht. KV Oostende is echter niet van plan om het goudhaantje zonder slag of stoot te laten vertrekken. "Volgende week staat er een nieuw gesprek op de agenda", klinkt het aan de kust.

Cédric De Volder in Oostende

'Fernando Canesin Matos keert na het seizoen terug naar Anderlecht' kopten een pak vaderlandse media de voorbije dagen. Het is immers geen geheim dat Besnik Hasi er onder Ariël Jacobs op aandrong om de Braziliaanse dribbelkont een kans te geven bij paars-wit.

"Volgende week nieuw gesprek gepland"

"Maar het is voorbarig om te concluderen dat Canesin volgend seizoen niet langer bij Oostende voetbalt", laat KVO weten. "Het klopt dat er een gesprek is geweest tussen Marc Coucke en de mensen van Anderlecht. Maar er is nog niets beslist. Volgende week staat er zelfs een nieuwe afspraak op de agenda."

Het lijkt alsof de strijd om de Braziliaan begonnen is. Canesin gaf eerder al aan dat hij een verlengd verblijf bij the Kustboys wel ziet zitten. "Maar de komst van Besnik Hasi opent perspectieven", liet hij eerder ook al optekenen tegenover onze redactie. "Het is geen geheim dat hij een fan is van jong geweld, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties