Reactie Colpaert wil niet weten van titelrace: "Een Europees ticket is hét doel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Colpaert wil niet weten van titelrace: "Een Europees ticket is hét doel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steve Colpaert en Zulte Waregem speelden gisteren Standard op een hoopje. De verdediger moest in de tweede helft naar de kant met een kwaaltje, maar het vervolg van play-off 1 komt niet in het gedrang. "En de titel? Daar denken we nog niet aan."

Cédric De Volder in Waregem

Standard kwam gisteren helemaal niet in het stuk voor aan de Gaverbeek. Zulte Waregem dicteerde de wet, scoorde de doelpunten en stak de drie punten op zak. "Ik denk dat enkel Essevee de overwinning verdiende", aldus Steve Colpaert na afloop. "Standard zat op geen enkel moment in de wedstrijd. Eigenlijk hebben we de Rouches verslagen met hun eigen wapens: een collectief blok en hoge druk."

"Hebben Standard verslagen met eigen wapens"

Op die manier pakt de vice-kampioen al voor de tweede keer dit seizoen de scalp van de leider. "En dat is geen toeval, hé. We hebben nu eenmaal een thuisreputatie hoog te houden. Die zes op zes in play-off 1 is mooi meegenomen. Zulte Waregem heeft de rug gerecht na het verlies in de finale van de Cofidis Cup. Aan de titel denken we helemaal niet. Een Europees ticket is hét doel."

Een tiental minuten voor het laatste fluitsignaal werd Colpaert naar de kant gehaald. Een blessure? "Ik voelde een pijntje", besluit de verdediger. "Ik vroeg uit voorzorg de wissel dan maar aan. Geen nood, hé. Het vervolg van het seizoen komt helemaal niet in het gedrang. Ik ben klaar om volgende week te knallen tegen Club Brugge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties