Reactie De Sart rekent op Anderlecht: "Niet gemakkelijk voor Club"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
De Sart rekent op Anderlecht: "Niet gemakkelijk voor Club"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het verlies van Standard bij Zulte Waregem kan serieuze implicaties hebben voor de Luikenaars. De troepen van Guy Luzon dreigen voor het eerst dit seizoen de leidersplaats te verliezen. "Maar Club is nog lang niet gewonnen tegen Anderlecht", blijft Julien de Sart rustig.

Cédric De Volder in Waregem

Zulte Waregem won gisteren met 2-0 van Standard. Julien de Sart stak niet meteen de pluimen op de hoed van Essevee, maar keek vooral in eigen boezem. "We wisten op voorhand dat het een lastige partij zou worden", aldus de middenvelder. "Maar dat is het altijd in play-off 1. Daarenboven speelde Zulte Waregem nog eens de perfecte wedstrijd, hé."

"Standard heeft één doel en daar zullen we voor vechten"

"Standard speelde op geen enkel moment het eigen spel", gaat de 19-jarige middenvelder verder. "En dat hebben we cash betaald. Had Idrissa Sylla in de beginfase rood moeten krijgen voor de fout op Laurent Ciman? Het is spijtig dat zo'n fases een invloed hebben op de partij. Maar die misser is niet de enige reden voor onze nederlaag."

Club krijgt zo een uitgelezen kans om zondag de leidersplaats over te nemen van de Rouches. "Maar Club is nog lang niet gewonnen op Anderlecht. We hebben beiden nog een lastig parcours voor de boeg, dus panikeren is niet nodig. Eén overwinning kan alweer een groot verschil maken in de stand. Eén ding is zeker: Standard heeft één doel en daar zullen we voor vechten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties