Buffalo's overleggen over Rednic

Buffalo's overleggen over Rednic
Foto: © SC

Hebben we straks weer een trainersontslag bij AA Gent? Het zit er aan te komen. Deze morgen zaten Michel Louwagie en Ivan De Witte al samen om de situatie te bespreken en na het verlies van gisteren lijkt het einde van Rednic nabij.

AA Gent ging als enige ploeg met ambitie play-off 2 in, maar kan die ambities na twee matchen al ver opbergen. Twee keer werd er verloren: thuis tegen Oostende en bij Lierse. De laatste weken was het dan ook bijzonder onrustig bij de Buffalo's. Voorzitter Ivan De Witte ging zich in de kleedkamer even moeien en zette Mircea Rednic er al voor schut. En ook de spelersgroep liet al weten geen vertrouwen te hebben in hun coach. De (te brave) Roemeen liet het allemaal over zich heen gaan.

Vijfde trainersontslag in nog geen vier jaar?

En dus lijkt een vijfde trainersontslag in nog geen vier jaar tijd in de lucht te hangen. Waarschijnlijk komt Gent straks met een communiqué om meer duidelijkheid te scheppen, maar Rednic lijkt alvast op weg richting uitgang, ondanks de bewering van Michel Louwagie dat Gent het seizoen uitdoet met zijn trainer. 

De supporters lijken echter op het punt van muiten te staan en dat voorspelt weinig goeds. De volgende thuismatch zou wel eens een hele hete kunnen worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties