Reactie Losada: "Voor dit soort matchen doe je het"

Tamara Vereecken
| 4 reacties
Losada: "Voor dit soort matchen doe je het"
Foto: photonews.be

Hernan Losada bezorgde met z'n doelpunt Lierse gisteren de overwinning tegen AA Gent. De spits was tevreden van z'n eigen wedstrijd maar had ook veel lof voor de jongeren die bij Lierse hun kans kregen.

Tamara Vereecken in Lier

Net als gisteren scoorde Losada ook al in de reguliere competitie tegen AA Gent, de ploeg ligt hem blijkbaar. “Dat is toeval denk ik (lacht).” Maar de Argentijn had wel genoten zaterdagavond. “Ik denk dat we echt een goede wedstrijd hebben gespeeld. Enkel op het einde was het nog spannend. Wat belangrijk is, we hebben dit keer het resultaat kunnen vasthouden tot op het einde, toch een les die we de afgelopen weken geleerd hebben. We kunnen dus niet anders dan met een heel positief gevoel terugkijken op dit duel. Voor dit soort matchen doe je het.”

Lierse tikte bij momenten de bal vlotjes rond, het zag er goed uit. “We hebben altijd de intentie om zo te spelen maar bijvoorbeeld tegen Waasland-Beveren kwam het er niet uit. Vooral in de zestien niet. Zaterdag met Bourabia en dan ikzelf meer centraal in de spits creëerden we veel meer doelgevaar.”

Zo wordt play-off 2 toch nog leuk? “Ik heb eerder al gezegd dat ik inderdaad geen fan ben van het systeem. We spelen om te winnen natuurlijk, dat willen we ook echt doen voor de supporters. Maar de club gebruikt play-off 2 vooral om te kijken wie van de jongeren klaar is voor volgend seizoen en wat er eventueel nog bij moet komen.”

En de jonkies grijpen die kans helemaal. “Absoluut. Voor mij is het eigenlijk geen verrassing want ik zie ze elke dag bezig op training. Als we nog enkele spelers op sleutelposities kunnen bijhalen en dan deze jongens ernaast, dat moet een stevige ploeg opleveren volgend seizoen. Maar het is aan Radzinski en de technische staff uiteraard om dit in te vullen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties