Castillo onder het mes, Mechele niet opgelapt voor Essevee

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Castillo onder het mes, Mechele niet opgelapt voor Essevee
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme zal het aan de Gaverbeek zonder Nicolas Castillo, Brandon Mechele en Victor Vazquez moeten doen. De Chileense aanvaller van blauw-zwart onderging zelfs een operatie.

Cédric De Volder in Brugge

De lappenmand in het Jan Breydelstadion loopt stilaan leeg. Michel Preud'homme kan voor de verplaatsing naar Zulte Waregem een beroep doen op een ruime kern, maar kampt toch nog met enkele zorgenkinderen. De belangrijkste aanwezigen zijn - behalve de langdurig geblesseeren - Nicolas Castillo, Brandon Mechele en Victor Vazquez.

"Dinsdag al opnieuw op oefenveld"

"Castillo onderging een kleine ingreep", aldus de blauw-zwarte veldheer. "Er moest immers een ader worden vrijgemaakt. Maar er is geen sprake van een langdurige revalidatie. We verwachten hem volgende week al opnieuw op het oefenveld. Maandag is misschien een optimistische schatting, maar dinsdag zal hij sowieso terug aansluiten."

"Mechele en Vazquez trainen ondertussen individueel", besluit Preud'homme. "Victor herstelt goed van een hernia, maar voelt bij momenten nog pijn. Verder heeft ook Vadis Odjidja-Ofoe geen reactie ondervonden van zijn terugkeer. En ik kan bevestigen dat het ook met zijn conditie goed gesteld is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties