Reactie "Play-off 2 is voor ons enkel wat tijdverdrijf"

Mattias Verhaeghe
| 12 reacties
"Play-off 2 is voor ons enkel wat tijdverdrijf"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse SK werd gisteren door KV Oostende met een droge 2-0 naar huis gestuurd. Daarmee verloren ze dit seizoen al vier keer van de Kustboys. Technische directeur van Lierse, Tomasz Radzinski, tipt niet te zwaar aan de nederlaag.

Mattias Verhaeghe in Oostende

Lierse verloor reeds drie wedstrijden tegen KV Oostende dit seizoen, een opmerkelijke statistiek. Gisteren bleek ook een vierde nederlaag onvermijdelijk. “Oostende is ons zwart beest dit seizoen”, begint Radzinski tegen voetbalkrant.com. “We verliezen alle vier onze wedstrijden tegen hen, en dat is geen goede prestatie.”

Lierse kon op geen enkel moment een vuist maken tegen een stug Oostende. “Onze sterkte is normaal het rondspelen van de bal. Maar dat was vandaag heel moeilijk. Oostende stond goed georganiseerd en geconcentreerd te verdedigen.”

“We willen vooral kijken welke jongeren de kracht hebben om het volgend seizoen goed te doen”

Met nog drie wedstrijden te gaan moeten de Pallieters alles uit de kast halen, willen ze van play-off 2 nog een succes maken. Maar daar Radzinski niet wakker van. “Play-off 2 is voor ons enkel wat tijdverdrijf. Het was voor ons van in het begin de bedoeling om in deze fase van de competitie al naar volgend seizoen toe te werken door meer jongeren een kans te geven.”

Achter de opvallend jonge ploeg van Lierse zat dus een idee. “We willen zoveel mogelijk jongeren brengen, hen kansen geven en kijken welke jongens de kracht en de wil hebben om het volgend seizoen goed te doen. Zo kunnen we ook zien welke jongens echt voor de club willen vechten. Dat hebben we nodig”, aldus Radzinski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties