Jeurissen niet opgezet met uitlatingen Standard: "Zij moeten scheidsrechters niet analyseren"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 30 reacties
Jeurissen niet opgezet met uitlatingen Standard: "Zij moeten scheidsrechters niet analyseren"
Foto: © Photonews

Scheidsrechtersbaas Robert Jeurissen is allesbehalve opgezet met de uitlatingen van Standard. De Luikse club gaf op zijn officiële webstek aan zich enorm benadeeld te voelen door de scheidsrechterlijke beslissingen.

“Dit is geen goede zaak en hier is niemand mee gediend. We zullen onze scheidsrechters wel zelf analyseren, daar hebben we Standard niet voor nodig. Als er straks weer een foute beslissing wordt genomen, zal de hetze alleen maar aanzwengelen”, aldus Jeurissen aan Sporza.

Jeurissen benadrukt ook nog eens dat alle beslissingen in eer en geweten gemaakt worden door de arbiters. “Fouten zijn altijd onvrijwillig, nooit gericht tegen bepaalde clubs. In elke sport kunnen beslissingen slecht of goed uitvallen.”

"Strenger optreden tegen coaches"

De voorzitter van de Scheidsrechterscommissie heeft ook een duidelijke boodschap voor de coaches in eerste klasse. “Ik begrijp dat de druk enorm is voor de trainers, maar ze moeten toch ook blijk geven van fair play.”

“Ik heb de indruk dat de scheidsrechters de voorbije weken soepel zijn omgegaan met deze situaties. Zo gaat het van kwaad naar erger. Ik zal ze dan ook vragen om in de toekomst strenger op te treden”, besluit Jeurissen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties