Standard eist ontmoeting met Scheidsrechterscommissie: "Wij worden benadeeld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 126 reacties
Standard eist ontmoeting met Scheidsrechterscommissie: "Wij worden benadeeld"
Foto: © Photonews

Standard voelt zich onrechtmatig behandeld door de scheidsrechters. De leider in onze pintjesliga eist dan ook een ontmoeting met de Scheidsrechterscommissie. "We hebben het gevoel dat wij punten verliezen door de arbitrage, terwijl onze concurrenten er winnen."

Standard publiceerde deze middag een open brief op haar website om de arbitrage in vraag te stellen. De Rouches zijn immers niet te spreken over enkele scheidsrechterlijke beslissingen die in hun nadeel uitdraaiden. Onder meer de rode kaart die Yoni Buyens gisteren nog in ontvangst mocht nemen werd allesbehalve positief onthaald.

Beseffen dat scheidsrechters fouten maken, maar evenwicht is zoek

"We hebben het gevoel dat wij punten verliezen door de arbitrage", aldus Standard. "En dat terwijl onze concurrenten er net winnen. We beseffen dat scheidsrechters fouten kunnen maken, maar het evenwicht is op dit moment helemaal zoek. We wensen een ontmoeting met de verantwoordelijken om tot een oplossing te komen."

Ook RSC Anderlecht - en dan meer bepaald de niet gefloten strafschop na hands van Cheikhou Kouyaté - wordt in het debat betrokken. "Ten opzichte van Anderlecht verliezen we zelfs vier punten. En dan kijken we nog enkel naar speeldag drie in play-off 1."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties