Blondel vurig: "Schandalig lang geleden dat Club nog titel pakte"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 8 reacties
Blondel vurig: "Schandalig lang geleden dat Club nog titel pakte"
Foto: © Photonews

Jonathan Blondel krijgt tijdens de midweekmatch een mooi eerbetoon bij blauw-zwart. De middenvelder zelf revalideert ondertussen strijdvaardig verder. Een nieuwe titel? Het zou eens gaan moeten, meent Blondel.

Blondel zelf liet eerder al op te tekenen vooral op volgend jaar te mikken. De middenvelder - die al van 2004 bij blauw-zwart speelt - is nochtans al maanden buiten strijd. Een eventuele titel zou hij dan ook niet van zichzelf beschouwen, omdat hij te weinig zijn steentje kon bijdragen.

"Meer dan een titel verwacht op palmares"

Maar dat er dringend een titel moet worden gepakt, daar is de middenvelder het wel over eens: "Het is al schandalig lang geleden", aldus Blondel in HLN. "Ik ben hier nu tien jaar en had toch verwacht dat er meer dan een titel op mijn palmares ging staan."

Gaat het dit jaar lukken voor blauw-zwart? Met nog zeven speeldagen voor de boeg staat het drie punten in het krijt bij Standard op een gedeeld derde plaats. Al kan het er na deze midweekspeeldag en met op paasmaandag Club - Standard voor de boeg er snel weer anders uit zien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties