Reactie Preud'homme tevreden met prestatie: "Club is morele winnaar"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 43 reacties
Preud'homme tevreden met prestatie: "Club is morele winnaar"
Foto: © Photonews

Club Brugge vergat vanmiddag de leidersplaats over te nemen van Standard. De West-Vlamingen waren de betere ploeg, maar vergaten een doelpuntje te scoren. "We hebben nochtans alles geprobeerd met onze middelen", aldus Michel Preud'homme na afloop.

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge was vooral voor de koffie duidelijk de meerdere van Standard. Tom De Sutter, Bjorn Engels én Lior Refaelov vergaten echter een doelpuntje te scoren. Ook Michel Preud'homme besefte dat blauw-zwart de Rouches in de eerste helft de keel had moeten oversnijden.

Beter dan dit kan je niet voetballen in topper

"We gebruikten in die eerste periode dan ook enorm veel energie", maakt de Luikenaar zijn analyse. "Of dit gebrek aan scherpte te wijten is aan de opeenvolging van wedstrijden in play-off 1? Nee, dat denk ik niet. Al hebben de blessures ons de voorbije weken natuurlijk niet gespaard, hé."

Toch wil Preud'homme niet van een gemiste kans spreken. "Club is de morele winnaar van dit duel. En dat tegen een team dat al een volledig seizoen aan de leiding staat. We hebben er met onze middelen alles aan gedaan om te winnen, maar dat is jammer genoeg niet gelukt. En we moeten realistisch zijn: beter dan dit kan je niet voetballen in een topper."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties