Reactie Emond teleurgesteld: "Jammer voor mezelf en de ploeg"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
Emond teleurgesteld: "Jammer voor mezelf en de ploeg"
Foto: © Photonews.be

Renaud Emond stond voor de vierde keer dit seizoen in de basis en bedankte daarvoor met twee doelpunten na amper vijf minuten wedstrijd. Een knappe prestatie die Waasland-Beveren echter niet kon verzilveren, het verloor met z'n tienen met 4-2 tegen Lierse.

Tamara Vereecken in Lier

“We zijn erg goed begonnen, zetten meteen hoog druk. En de eerste twee kansen waren meteen twee doelpunten, dus dat was een droomstart,” stak Emond van wal.”Zij maakten dan hun doelpunt en dat bracht Lierse weer in de match.”

Jullie hielden in eerste instantie goed stand na de rode kaart? “Ja, ik denk het wel. Ik kreeg zelfs nog twee serieuze kansen op de 1-3… Alleen, die ballen gingen er niet in en we vergaten dan ook te verdedigen om de voorsprong vast te houden. Zo kan het snel gaan.”

“Hopelijk krijg ik nog meer kansen”

Velen dachten nochtans dat jij man van de match zou worden na die twee snelle goals. “Nee hoor, zo redeneer ik niet. Het is natuurlijk wel jammer dat het zo uitdraait, voor de ploeg en voor mezelf. Maar goed, ik heb m’n best gedaan en hopelijk krijg ik nog meer kansen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties