Reactie Foket: "Er komt maar geen einde aan dit mooie verhaal"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Foket: "Er komt maar geen einde aan dit mooie verhaal"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook KV Kortrijk slaagde er gisteren niet in om KV Oostende te verschalken. De promovendus speelde vrijuit, maar Thomas Foket wil meer. "Het zou leuk zijn om volgend week de fans nog een overwinning te schenken."

Cédric De Volder in Kortrijk

KV Oostende was gisteren de betere ploeg in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk, maar ging naar huis met een 2-2-gelijkspel in de sporttas. "Al zijn we allemaal gelukkig met de prestatie", aldus Thomas Foket na afloop. "Er lijkt maar geen einde te komen aan het mooie verhaaltje van Oostende. Of misschien wel, maar daar kunnen wij niets aan doen."

"We zijn vrijuit onze kans gegaan", gaat de flankaanvaller verder. "Dat was trouwens te zien aan de mentaliteit waarmee iedereen op het veld stond. Of het nu extra jammer is dat we Europa niet in mogen? Niet vergeten dat je dan ook nog de dubbele confrontatie met de vierde van play-off 1 moet winnen, hé."

Extra jammer dat we Europa niet in mogen? Dan moet je ook eerst het nummer vier van PO1 verslaan, hé

The Kustboys sluiten volgende week het seizoen dus af met een thuiswedstrijd tegen datzelfde Kortrijk. "Het zou ongelooflijk zijn om het seizoen te eindigen met een overwinning voor eigen publiek", besluit de huurling van KAA Gent. "Dat zou de kers op de taart toch wel zijn, ja."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties