Preud'homme spreekt met Club: "Geen bedoeling om naar buitenland te trekken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Preud'homme spreekt met Club: "Geen bedoeling om naar buitenland te trekken"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme is niet van plan om Club Brugge aan haar lot over te laten. De oefenmeester gaf eerder al aan dat er al werd gesproken omtrent een langere verbintenis. "Ik ben niet van plan om opnieuw naar het buitenland te trekken."

Michel Preud'homme wordt - titel of geen titel - op handen gedragen bij Club Brugge. De Luikse oefenmeester nam dit seizoen over van Juan Carlos Garrido en liet blauw-zwart meestrijden om de titel. En er komt een extra charme-offensief. "Ik ben gelukkig in Brugge."

Het is geen geheim dat er al gesprekken plaatsvonden omtrent de toekomst van de Luikenaar. Preud'homme heeft nog een contract voor 2016, maar daar wil Vincent Mannaert enkele seizoenen - en enkele verantwoordelijke - bijgooien. "Ik heb inderdaad al met de leiding gesproken", liet de coach eerder al optekenen. "Maar op dit moment gaat het nog om informele gesprekken."

Trainingen deels overlaten aan assistenten

Een uitspraak die hij nu ook bevestigd in Sport/Voetbalmagazine. "Ik zou meer worden betrokken in de werking van Club. In dat geval is het een optie om de trainingen deels over te laten aan mijn assistenten. Ik voel me hier goed en wil blijven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties