Geen WK-selectie en geen titel voor Meunier: "Maar ik vind het erger voor Timmy"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Geen WK-selectie en geen titel voor Meunier: "Maar ik vind het erger voor Timmy"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Meunier kreeg gisteren een tweede opdoffer op enkele dagen tijd te verwerken. De Luxemburger probeert echter de toekomst door een roze bril te zien. "Hopelijk laat Standard zondag punten liggen en kunnen we de Champions League in."

Cédric De Volder in Genk

Het was het weekje van Thomas Meunier niet. De Luxemburger werd afgelopen dinsdag gepasseerd door Marc Wilmots in de WK-selectie en zag gisteren de titeldroom uiteen spatten. "Maar uiteindelijk kan ik er niets aan veranderen. Het is de bondscoach die de selectie maakt, hé. Eerlijk gezegd vind ik de situatie veel erger voor Timmy Simons."

"Club was dan wel afhankelijk van RSC Anderlecht", legt Meunier uit. "Maar uiteindelijk moesten we onze wedstrijd winnen. En dat hebben we niet gedaan, hé. Al vind ik dat we hebben getoond dat er voetbal in deze ploeg zit. Maar je kan er nu eenmaal niet rond dat we door blessures en schorsingen verzwakt aan de aftrap kwamen."

Nu hopen op Champions League

Maar de strijd is nog niet helemaal gestreden. De West-Vlamingen maken nog aanspraak op de tweede plaats en het bijhorende ticket voor de voorrondes van de Champions League. "We hebben het toegangsbewijsje voor de Europa League al op zak en moeten nu hopen op een misstap van Standard. Maar eerst zullen we zelf moeten winnen tegen Zulte Waregem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties