"PSG geeft Hazard maar niet op en wil met miljoenen gooien"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
"PSG geeft Hazard maar niet op en wil met miljoenen gooien"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel het er sterk op leek dat Paris Saint-Germain door de straffen van de Financial Fair Play een rustige zomer tegemoet ging op transfervlak, lijkt dat allesbehalve zo te zijn. Zo hebben de Fransen een transfer van Eden Hazard nog altijd niet opgegeven.

PSG mag deze zomer maximum zestig miljoen euro uitgeven aan transfers, omdat het de regels van de Financial Fair Play tijdens de vorige transferperiodes aan zijn laars lapte. Van die zestig miljoen, besteedden de Fransen er al bijna vijftig aan de komst van David Luiz.

Iedereen kan het rekensommetje snel maken: er blijft dus nog tien miljoen over. Nooit genoeg om Eden Hazard weg te lokken op Stamford Bridge, maar toch heeft PSG de komst van de Rode Duivel nog niet opgegeven.

Maakt Lavezzi omgekeerde beweging?

De Franse kampioen zou volgens The Daily Mirror nog steeds zestig miljoen veil hebben om Hazard in te lijven. Hoe PSG die transfer juist wil realiseren, zonder de regels van de Financial Fair Play nog eens te overtreden, is niet duidelijk.

Mogelijk wordt ook Ezequiel Lavezzi, die José Mourinho wel zou kunnen bekoren, in de deal betrokken. Voorts zou de Portugees het transferbedrag dat hij ontvangt voor Hazard willen herinvesteren in onder meer Diego Costa van Atlético Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties