Drie opties voor Kouyaté, Valencia in pole position

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Drie opties voor Kouyaté, Valencia in pole position
Foto: © Photonews

Cheikhou Kouyaté beraadt zich tegenwoordig over zijn toekomst. De Senegalees kan kiezen uit drie opties: Valencia, West Ham United en RSC Anderlecht. Herman Van Holsbeeck haalt ondertussen nog eens alles uit de kast.

Het zijn drukke dagen voor de zaakwaarnemer van Cheikhou Kouyaté. De 11-voudig Senegalees international droomt immers al een serieuze poos van een stap hogerop en lijkt die eindelijk te kunnen zetten. 

Volgens Het Laatste Nieuws heeft de verdediger een akkoord met Valencia én West Ham United. Maar RSC Anderlecht is niet van plan om de sterkhouder voor een appel en een ei te laten vertrekken. De Spaanse subtopper zou met een bod van zo'n 7,5 miljoen euro op goede weg zijn, maar een akkoord is er nog niet.

En ondertussen haalt ook Herman Van Holsbeeck nog eens alles uit de kast. De manager van paars-wit beseft maar al te goed hoe cruciaal Kouyaté de voorbije maanden is gebleken in het spelconcept van Besnik Hasi. Anderlecht biedt de Senegalees dan ook zelf een verbeterd contract aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties