Transfergeruchten van de Dag: 03/06

Transfergeruchten van de Dag: 03/06
Foto: © Photonews

Het seizoen zit er op en de zomerbreak is in zicht. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

RSC Anderlecht zou de opvolger van Cheikhou Kouyaté in Argentinië hebben gevonden. De 20-jarige Lucas Romero is nadrukkelijk in beeld volgens Het Laatste Nieuws. Paars-wit zou tussen de drie en de vier miljoen veil hebben voor de middenvelder.

Kouyaté staat dan weer dicht bij een overgang naar West Ham United. Tot voor kort leek het erop dat de Senegalees voor Valencia zou kiezen, maar uiteindelijk zou het toch de Premier League worden.

Wolfsburg blijft aan de mouw trekken van Romelu Lukaku. De ploeg van Kevin De Bruyne zou serieus werk willen maken van een transfer, aldus de Duitse media. Ook Borussia is geïnteresseerd in de diensten van de Rode Duivel. 

Dalibor Veselinovc speelt volgend seizoen wellicht niet meer voor Waasland-Beveren. De boomlange spits uit Servië staat heel dicht bij een definitieve transer naar KV Mechelen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

KVC Westerlo is nog steeds op zoek naar versterking en zou zijn oog laten vallen hebben op Bart Biemans. De 26-jarige Belg staat op de loonlijst bij Roda JC, dat uit de Eredivisie tuimelde. Dat meldt Het Nieuwsblad.

KV Oostende hoopt Joeri Dequevy los te weken bij Sint-Truiden. Volgens Het Nieuwsblad bekijkt de kustploeg momenteel of het de gevraagde transfersom kan ophoesten.

Arsenal zou fors willen uithalen op de transfermarkt. Volgens de laatste geruchten heeft Arsène Wenger meer dan dertig miljoen euro veil om Wilfried Bony weg te halen bij Swansea City.

Aleksandar Kolarov van Manchester City kan op heel wat interesse rekenen. Naast Duits kampioen Bayern München zijn ook Juventus en AS Roma geïnteresseerd in de diensten van de verdediger.

AS Roma hengelt ook naar de diensten van Moussa Dembélé. De Rode Duivel staat nog onder contract bij Tottenham Hotspur.

Torino FC verloor sterkhouder Ciro Immobile aan Borussia Dortmund, maar blijft niet bij de pakken zitten. De Italianen hebben een oogje laten vallen op Gaston Ramirez. De Uruguayaan ligt echter nog tot 2016 onder contract bij Southampton FC.

De toekomst van de Braziliaan Kaka’ lijkt in de Verenigde Staten te liggen. De spelmaker van AC Milan zou vanaf januari volgend jaar aan de slag gaan bij Orlando City. Dat meldt Corriere dello Sport.

Jérémy Mathieu staat dan weer een stapje dichter bij FC Barcelona. Luis Enrique, de nieuwe oefenmeester van de Blaugrana ziet het wel zitten in de Franse verdediger van Valencia.

Cesc Fabregas keert zo goed als zeker terug naar de Premier League. Er rest echter één vraag: bij welke club gaat de Spanjaard aan de slag? Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United en Liverpool zijn allemaal geïnteresseerd.

Net als Arsenal, denkt nu ook Chelsea aan Loïc Rémy. De Franse international maakte afgelopen seizoen furore bij Newcastle United, maar is wel nog steeds eigendom van Queens Park Rangers, dat komend seizoen opnieuw in de Premier League speelt. De spits heeft een opstapclausule van tien miljoen euro in zijn contract.

Tottenham Hotspur en Liverpool hopen Ryan Bertrand deze zomer in te lijven. De linksachter speelde het afgelopen half jaar op huurbasis bij Aston Villa, maar is overbodig bij Chelsea.

Bij Liverpool is Bertrand vooral een alternatief voor Alberto Moreno. The Reds dromen van een samenwerking met de verdediger, maar diens club Sevilla hoorde nog niets van een eventueel geïnteresseerde club.

De clubs staan in lange rijen aan te schuiven om Frank Lampard over te nemen. De ervaren Engelsman gaf gisteren aan dat hij deze zomer vertrekt bij Chelsea. Volgens The Sun willen maar liefst zestien clubs zich versterken met het transfervrije boegbeeld van The Blues.

Daryl Janmaat speelde een prima seizoen bij Feyenoord en zet deze zomer mogelijk een stap hogerop. Volgens Gazzetta dello Sport volgt Juventus de prestaties van de Nederlandse international op de voet.

Arsenal zou dan weer wat zien in Jean-Christophe Bahebeck. De jonge aanvaller is einde contract bij Paris Saint-Germain, maar maakte indruk op het toernooi van Toulon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties