Veselinovic bijna van KV Mechelen: "Hij is elk seizoen goed voor minstens tien rozen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Veselinovic bijna van KV Mechelen: "Hij is elk seizoen goed voor minstens tien rozen"
Foto: © Photonews

Dalibor Veselinovic gaat de komende vier seizoenen voor KV Mechelen voetballen. De handtekeningen zijn nog niet gezet, maar dat zijn slechts details. "Ik heb in het voetbal nochtans nog zaken in de laatste minuten weten afspringen", blijft Fi Vanhoof echter voorzichtig.

Door Cédric De Volder

Dalibor Veselinovic heeft een nieuwe club. De aanvaller kon rekenen op de interesse van onder meer Waasland-Beveren en Cercle Brugge, maar gaat dus Achter De Kazerne voetballen. Malinois schotelde hem immers een contract voor van vier seizoenen. Al willen de Antwerpenaren de transfer nog niet officieel bevestigen.

Fi Vanhoof ontkende echter niet dat de onderhandelingen met de Serviër in een finaal stadium zijn beland. "We zitten inderdaad rond de tafel met de speler", aldus de sportief directeur in een reactie aan Voetbalkrant.com. "Maar op dit moment zijn de handtekeningen nog niet gezet. Dat is ook de reden waarom ik nog niets officieel wil bevestigen. Ik heb in het voetbal nog zaken in de laatste minuten weten afspringen."

Handtekeningen zijn nog niet gezet

Toch lijkt KV Mechelen eindelijk die felbegeerde aanvaller beet te hebben. Het gebrek aan 'doelpuntenmachine' was de voorbije maanden immers een serieus probleem. "En in dat opzicht is Veselinovic een goede aanwinst", gaf de sportief directeur eerder al mee aan onze redactie. "Hij heeft bij KV Kortrijk en Waasland-Beveren bewezen dat hij goed is voor minstens tien rozen per seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties