"Red Bull Salzburg heeft vijf miljoen euro veil voor Bruno"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 54 reacties
"Red Bull Salzburg heeft vijf miljoen euro veil voor Bruno"
Foto: © Photonews

Red Bull Salzburg wil Massimo Bruno wegkapen uit het Astridpark. De Oostenrijkers hebben vijf miljoen euro klaarliggen voor de flankaanvaller. Al lijkt Oostenrijk nu niet meteen een droombestemming.

Niet alleen Cheikhou Kouyaté (West Ham United en Valencia, nvdr.), maar ook Massimo Bruno is gegeerd wild op de transfermarkt. De flankaanvaller van RSC Anderlecht kan rekenen op de interesse van Red Bull Salzburg en TSG 1899 Hoffenheim.

Vooral de Oostenrijkers - gesponserd door de steenrijke drankengigant - willen volgens Het Nieuwsblad de geldbuidel opentrekken voor de speler van Jong België. Red Bull Salzburg zou immers vijf miljoen euro op tafel willen leggen.

Maar Bruno zelf droomt niet meteen weg bij de Oostenrijkse topklasse. Vooral Hoffenheim lijkt zijn voorkeur weg te dragen. De flankaanvaller bracht zelfs al een bezoekje aan de infrastructuur van het nummer negen in de Bundesliga. Een vertrek is dus niet uit te sluiten, al krijgt Anderlecht wellicht eerst de kans om hem een verbeterd contract aan te bieden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties