Transfergeruchten van de dag: 14/06

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
Transfergeruchten van de dag: 14/06
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit er op en het WK is in zicht. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan.

AA Gent start vandaag aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen en voegt nog een extra nieuwe naam toe aan de kern. Nermin Zolotic komt de rangen van de Buffalo's versterken. De Bosnische belofteninternational is een linksbenige controleur en tekende voor drie jaar.

Jaime Alfonso Ruiz verhuist niet met KVC Westerlo naar eerste klasse. De Colombiaan gaat aan de slag bij tweedeklasser Heist. De blessuregevoelige aanvaller werd in het seizoen 2008-2009 nog topschutter op het hoogste niveau.

Het Italiaanse Chievo hengelt naar de diensten van Bennard Yao Kumordzi. De Ghanese middenvelder van Racing Genk ligt nog één seizoen onder contract in de Cristal Arena.

Tony Watt heeft de clubs uit onze eerste klasse voor het uitkiezen. Zowel KV Oostende als Standard tonen interesse, al heeft die laatstgenoemde club een streepje voor. De manager van de Schotse aanvaller - Dudu Dahan - wordt ook aanzien als de huismakelaar van de Rouches.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties