Reactie Chadli: "Natuurlijk wat ontgoocheld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Chadli: "Natuurlijk wat ontgoocheld"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nacer Chadli was dé verrassing in de basis tegen Algerije. Hij stond centraal en Kevin De Bruyne schoof naar de rechterkant. Na een teleurstellende eerste helft van de Rode Duivels werd hij bij de rust gewisseld voor matchwinnaar Mertens.

Sander De Graeve in Belo Horizonte

"Ik was heel tevreden dat ik mocht beginnen, ik wist het sinds gisteren", aldus Chadli. "Natuurlijk was ik wat teleurgesteld bij mijn vervanging, dat is normaal, maar het belangrijkste zijn de drie punten. We moeten naar het resultaat van de ploeg kijken. Van mijn prestatie was ik wel tevreden, het was niet makkelijk om ruimte te vinden op het middenveld in de eerste helft."

Op het middenveld kan ik ook voor gevaar zorgen

De Algerijnen gingen immers voor de goal liggen na de 0-1. "Ze speelden heel laag en kregen eigenlijk geen kansen. Ze gingen met alle elf verdedigen, dus was het niet makkelijk. We hadden meer voorzetten nodig in de eerste helft. Of ik daarvoor op de flank had moeten staan? Op het middenveld kan ik ook voor gevaar zorgen."

"Uiteindelijk ben ik erg tevreden dat we toch het gaatje vonden in de tweede helft." Mertens, zijn vervanger, werd de matchwinnaar. "Of ik vrees dat het gaat meespelen bij keuzes van de coach voor de volgende match? Elke wedstrijd is anders, natuurlijk wil ik blijven spelen in de toekomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties