Transfergeruchten van de dag: 17/06

Transfergeruchten van de dag: 17/06
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Felipe Luis verhuist wellicht van Atletico Madrid naar Chelsea. De Londense club zou bereid  zijn om de uitkoopsom van 25 miljoen euro op tafel te leggen.

Ziet Anderlecht binnenkort een pion naar Frankrijk verkassen? Fabrice N'Sakala zou de belangstelling van AS Monaco geniten, weet HBVL.

Adnan Januzaj staat al sinds gisteren in de belangstelling van Real Madrid. De kans dat ze de Rode Duivel kunnen losweken bij United is echter klein. Ondertussen wil Real Madrid er ook graag Divock Origi bij.

Yoni Buyens staat dicht bij een overstap van Standard naar Charlton Athletic, een van de andere clubs van Duchâtelet.

Blijft Ervin Zukanovic bij AA Gent? Chievo heeft zich alvast gemeld voor de verdediger van de Buffalo's.

Zakaria Bakkali twijfelt nog steeds over zijn voetbaltoekomst. Hij vraagt nog wat uitstel aan PSV om te kunnen beslissen.

Gregorz Krychowiak van Reims blijft de topkandidaat om de vervanger van Kouyaté te worden bij Anderlecht, als die naar West Ham gaat.

De makelaar van Anele gaat niet in op de mogelijke interesse van Club Brugge in de speler van Racing Genk. Er is ook interesse vanuit Turkije en Duitsland.

Edin Dzeko zou in overleg zijn over een contractverlenging (tot 2017) bij Manchester City.

Xavi staat dan weer in de belangstelling van Al Sadd. "Niets uitsluiten", aldus de Spanjaard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties