Reactie Eden Hazard kritisch na WK-zege: "We speelden geen supermatch"

Robby Morren
Robby Morren
| 72 reacties
Eden Hazard kritisch na WK-zege: "We speelden geen supermatch"
Foto: © Photonews

Eden Hazard toverde dinsdag enkele mooie acties uit zijn WK-schoenen. De vedette van Chelsea zegt dat België geen geweldige wedstrijd speelde, maar dat de manier waarop ondergeschikt was aan het resultaat.

Robby Morren in Belo Horizonte

"Het was een moeilijke wedstrijd", gaf Hazard toe. "In de eerste helft heeft Algerije een goed blok gezet en ons in moeilijkheden gebracht. We hadden weinig ruimte en konden weinig kansen creëren. We liepen te veel met de bal en vonden de vrije ruimte niet."

"We reageerden goed en in de tweede helft liep het beter. Na de gelijkmaker van Fellaini speelden we bevrijd. We konden een tweede keer scoren en zo onze eerste overwinning op dit WK pakken."

Het was Hazard die de perfecte assist afleverde voor Dries Mertens. "Toen ik versnelde zag ik Dries onmiddellijk lopen. Ik wachtte op het juiste moment om de bal te spelen. Hij controleerde de bal goed en trapte perfect binnen. We hadden nog een derde keer kunnen scoren, maar we zijn zeer tevreden met onze overwinning."

"We speelden geen superwedstrijd, maar je mag niet vergeten dat het onze eerste wedstrijd was. De manier waarop is nu misschien minder belangrijk dan de match winnen. Dat is ons gelukt en dit geeft ons vertrouwen voor de partij tegen Rusland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties